6
Hoy cumple éste blog 4 añitos de existencia, hay que ver lo rápido que pasa el tiempo, primero fueron tres divididos en temas diferentes Viandas, Fleca y Delicias y más tarde lo unifiqué todo en uno para hacerlo más práctico.
Para agradeceros vuestra asistencia y dedicación os invito a un pastelito típicamente americano el Red Velvet cake, aunque lo he modificado a mi gusto.
Muchísimas gracias a tod@s amigos!!!
Per molts anys!
ResponderEliminarTu deus ser de les veteranes amb això dels blocs de cuina, 4 anys, Déu n'hi do!!!! Jo només en porto 1...
Que per molts anys més puguem seguir visitant la teva cuina!
Petons
I tant si porto anys, el que pasa es que no amb la asiduidad que voldria, a vegades em paso molt temps sense publicar.
ResponderEliminarPer aquest any la meva proposta ès dedicarli més temps i tornar a fer pa més sobint i tornar a posar refranys. A veure si puc complir.
Moltes gracies Margarida m'encanta que em visitis.
Un petó
muchisimas felicidades, eres de las veteranas eh!!!, me llevo un trocito de este maravilloso pastel ;)
ResponderEliminarSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Felicitats guapaaaaaaaaaaaaaaa, es un plaer tenirte en aquest mon i que sigui per molt mes.
ResponderEliminarpetonets
Ara
¡¡¡FELICIDADES!!!
ResponderEliminarMe cojo una cachito para celebrarlo y para comprobar lo que ya veo, que está buenísimo.
Besos.
Felicidades y que cumplas muchos mas¡¡cuatro años son muchos,serias de las primeras toda una veterana¡¡Enhorabuena.
ResponderEliminarBesets.
Hola !
ResponderEliminarFelicitats pels 4 anys
El teu nebot SERGI
Muchíiiisimas felicidades. Es verdad lo que dices que pasa el tiempo volando. Eres una verdadera "pionera" en esto de los blogs!! Y espero que sean muuuchos, muuuuchos más.
ResponderEliminarun biquiño
Gracias a tod@s, espero seguir aportando cositas y teneros a tod@s cerquita para que las podáis ver .
ResponderEliminarUn beso a tod@s.
Per moooolts anys!!!!!!!
ResponderEliminarUau, com passa el temps... 4 anys de bloc!!!
Espero seguir gaudint de les teves receptes durant molt més temps :)
Moltes gracies Gemma, compartirem mutuament les delicies del teu blog, que es una maravella.
ResponderEliminarUn petó maca.