Bon profit - Buen provecho - Good Apetit - Bon Appétit - Buon appetito - Guten Apetit - on egin - eet smakelijk - hyvää ruokahalua - smaklig måltid - bo apetito - kos deg med maten - Καλή σας όρεξη - En Guete - Приятного аппетита - Smacznego - dobrou chuť- Hyvää ruokahalua - Dober tek - Dobrú chuť - mabuting gana- Dobar tek - شهية طيبة - つかむ -

21 mayo 2008

Madalenas con vainilla


Ingredientes:
3 huevos
220 grs de harina de reposteria
200 grs de azúcar
200 grs de aceite
medio sobre de levadura
Una vaina de vainilla

Batir los huevos con el azúcar y las semillitas de la vainilla, hasta que queden blanquecinos y cremosos. Añadir en velocidad lenta el aceite. Con movimientos envolventes ir añadiendo la harina que habremos mezclado con la levadura. Calentar el horno a 220º fuerte, mientras tanto distribuir la mezcla en los moldes de papel para madalenas, en unos les puse azúcar por encima, otros una cucharadita de mermelada de ciruela al cardamomo y en otros un trocito de chocolate. Hornear 10 min. en horno fuerte.

4 comentarios:

  1. les magdalenes em semblen estupendes, però sobretot trobo magnífic que n'hi diguis magdalenes, i no muffins com sembla que s'ha posat de moda ara.
    no sé pas com t'ho fas per mantenir tants blocs, en qualsevol cas, felicitats pel seu contingut!

    ResponderEliminar
  2. Manel jo he provat els mufins i son molt mes densos que las madalenes, per el nostre gust ens agradan mes les madalenes.
    En quant als blogs, vaig començar separant-los i ara no se com podria fer per posarlo tot en un, crec que ho deixare en el Viandas .

    ResponderEliminar
  3. Estupendes madalenes i felicitats per aquests dos anys de delicies!!!!

    ResponderEliminar
  4. Ñam, ñam! tens raó, els muffins i les magdalenes són conceptes diferents. En tot cas a nosaltres ens agraden els dos tipus.
    petons.

    ResponderEliminar